Vloeronderhoud essentieel voor een mooie gezonde vloer

Vanaf de eerste dag is het van belang om de nodige zorg te besteden aan uw vloer, niet alleen in de vorm van goed onderhoud, maar meer nog preventief. Nu gaat het te ver om altijd op kousenvoeten te moeten lopen, maar zorg in elk geval dat het eerste vuil wat onder uw schoenen zit niet binnen kan komen.

Met name in nieuwbouwwijken, waar de bestrating en uw tuin vaak nog niet is aangelegd, loopt u veel kans dat er overmatig veel zand op uw mooie vloer terecht komt. En zand wordt niet voor niets toegepast op schuurpapier. Leg daarom bij alle buitendeuren een goede mat en maak deze regelmatig schoon!

Voorkom krassen, deuken en plaatselijke slijtage in uw mooie vloer door de juiste bescherming onder uw meubels aan te brengen. Onder stoelen, fauteuils, tafels etc. zit vaak een dop, wiel of glijder die niet geschikt is voor uw mooie vloer, waardoor deze onnodige beschadigingen oploopt. Hier hebben wij een oplossing voor met viltstroken en viltglijders, mocht u toch een ander model stoelpoot hebben kunt u via Floorfriendly het geschikte model uitzoeken.

Via Floorfriendly krijgt u bij uw bestelling 5% korting bij het gebruik van de kortingscode: SCP7903#A

Elke vloer heeft onderhoud nodig

Wanneer u bloempotten of planten op de vloer wilt plaatsen, zorg dan voor goede bescherming. Wij hebben hier een goede oplossing voor: Floorprotectors. Een floorprotector is een doorzichtige onderzetter met kleine reservoirs waar overtollig water in opgevangen kan worden. Hiermee voorkomt u vochtkringen en krassen. De floorprotectors zijn in verschillende maten te verkrijgen. De diameters zijn 15, 21, 25, 30, 35, 40 cm. Een vloer die geen onderhoud nodig heeft bestaat helaas niet.

Praktisch onderhoudsboekje

Alles en dus ook uw vloer staat bloot aan invloeden van buiten af waar u bijna niets aan kunt doen. Door uw vloer tijdig te verzorgen met onze onderhoudsproducten of die door de producent van uw vloer worden voorgeschreven, beschermt u uw vloer en blijft deze in topconditie. U zult er nog heel lang plezier van hebben. In het makkelijk te lezen boekje ‘alles over het onderhoud van ….’ staat voor elke vloer duidelijk omschreven welke producten uit de PGN-onderhoudslijn voor uw vloer het meest geschikt zijn. Lees ook de praktische tips in dit handige bewaarboekje (PDF-bestand).

@ Schut Parket | bouw & ontwerp: NDC mediagroep